Bij Flow kunt u terecht voor diverse soorten wellness-massages, healing en spirituele coaching en Do-In Yoga.

Voor de massages wordt een afspraak van 1 uur gemaakt. De kosten bedragen € 50,00.

Ayurvedische massage

Bij een Ayurvedische massage wordt gebruik gemaakt van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie wat een smerende en medicinale werking heeft. Kenmerkend voor deze massage is dat er door de keuze van de techniek en de kruidenolie rekening gehouden wordt met de constitutie (dosha) van de persoon. De werking van oliën is gericht op het balanceren van de dosha´s en het reinigen van de weefsels en kanalen.

De Ayurvedische massage is een zachte massage waarbij de druk afgestemd is op de fysieke structuur van de cliënt. Door de behandeling van de energiekanalen en de energiepunten heeft de Ayurvedische massage een energetisch aspect. De massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.

Bamboe-massage

Een bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het helpt om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Deze massage helpt in het bijzonder tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na deze massage in een betere conditie.

Deze massage met olie en bamboe-stokken is een geweldige ervaring, Een massage met een diepe werking op de spieren en huid.

Hot Stone massage

Een hot stone massage met gladde warme vulkanische stenen is een zeer effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het effect van verwarmde stenen. De warmte dringt diep door in de spieren en botten. Beleef deze ultieme ontspanning door de hotstone massage. Een absolute weldaad voor lichaam en geest.

Cupping

Bij cupping worden siliconen cups op de huid geplaatst. Deze cups trekken zich vacuüm. De zuigende werking aan de huidoppervlakte zorgt er voor dat overtollig vocht en afvalstoffen afgevoerd kunnen worden, Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. 

Door de werking van de cups trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug en wordt gereinigd en afgevoerd. Dit geeft een lichte roodheid; deze is niet blijvend. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect. 

 Wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met 06-46226304